Bug found

8 years 3 months ago #8817 by fribse
Bug found was created by fribse
Hi Viktor

I'm feeling a bit frustrated that I have to buy support to report a bug.
Well, I'm experimenting with J3.X on my site, and it seems to work for most part, and still a few things needs correction.
One thing that is quite annoying is that I have to disable the VCNT module, and then install the new after the upgrade, and then set up the new module with the same parameters as the old one, and finally remove the old ones, that's cumbersome, and thankfully not needed for any other stuff.

It seems to me that the new 3.1 version of the module doesn't use the language files installed, it is still shown in english, and not danish as it should.

Oh, and now that I have the support created, it should detect if CB is installed, and then link to the CB profile instead of the J profile (if it's activated of course).
The topic has been locked.
8 years 3 months ago #8818 by Viktor
Replied by Viktor on topic Bug found
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions
The topic has been locked.
8 years 3 months ago #8836 by fribse
Replied by fribse on topic Bug found
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
The topic has been locked.
8 years 3 months ago - 8 years 3 months ago #8837 by Viktor
Replied by Viktor on topic Bug found
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions
The topic has been locked.
8 years 3 months ago #8840 by fribse
Replied by fribse on topic Bug found
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
The topic has been locked.
8 years 3 months ago #8842 by Viktor
Replied by Viktor on topic Bug found
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions
The topic has been locked.
8 years 3 months ago #8844 by Viktor
Replied by Viktor on topic Bug found
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions
The topic has been locked.
8 years 3 months ago - 8 years 3 months ago #8845 by fribse
Replied by fribse on topic Bug found
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
The topic has been locked.
8 years 3 months ago #8846 by fribse
Replied by fribse on topic Bug found
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

This message has an attachment file.
Please log in or register to see it.

The topic has been locked.
8 years 3 months ago #8847 by fribse
Replied by fribse on topic Bug found
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
The topic has been locked.
Time to create page: 0.328 seconds