Photoswipe-Ansicht Detailbilder durcheinander

2 months 3 weeks ago #11740 by fawin
Hallo Viktor,

meine SIGE-Galerien zeigen plötzlich ein sehr seltsames Verhalten. Beim Klick auf das erste Bild ist alles ok. Beim Klicken auf die folgenden Bilder wird das falsche Bild in der Photoswipe-Ansicht geöffnet. Beim erstellen hat alles funktioniert, keine Ahnung was da passiert ist.

Beim ersten Anwendungsfall zeige ich lauter Einzelbilder aus einer Galerie an und möchte in der entsprechenden Galerie blättern.
Eine Syntax lautet z.B.: {gallery}koenige,single=koenig2018.jpg,connect=koenige{/gallery} Zu sehen hier: bit.ly/33NcgeP

Beim zweiten Anwendungsfall sind auf einer Seite Seite mehrere Galerien, die miteinander verknüpft sind.
Eine Syntax lautet z.B.: {gallery}bildergalerie/fest/2018/1-freitag,turbo=1,connect=bildset{/gallery} Zu sehen hier: bit.ly/3lMQoXb

Was mir gerde aufgefallen ist, ist meine verschiedene Verwundung des connect-Attributes. Hat aber beim Erstellen wie geplant funktioniert...

Woliegt der Fehler und was mahe ich falsch?

Vielen Dank und viele Grüße
fawin

Please Log in to join the conversation.

2 months 3 weeks ago #11742 by Vitja
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997

Please Log in to join the conversation.

2 months 3 weeks ago #11745 by fawin
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Please Log in to join the conversation.

2 months 3 weeks ago #11746 by Vitja
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997

Please Log in to join the conversation.

2 months 3 weeks ago #11747 by fawin
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Please Log in to join the conversation.

2 months 2 weeks ago #11751 by Vitja
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997

Please Log in to join the conversation.

2 months 2 weeks ago #11754 by fawin
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Please Log in to join the conversation.

2 months 2 weeks ago #11755 by Vitja
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997

Please Log in to join the conversation.

2 months 2 weeks ago #11756 by fawin
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Please Log in to join the conversation.

2 months 2 weeks ago - 2 months 2 weeks ago #11757 by Vitja
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.270 seconds