Einzelbilder werden plötzlich als Galerie angezeigt

7 years 1 month ago - 7 years 1 month ago #9409 by AK_CCM
Guten Abend,

bin mit meinem Latein am Ende: Bilder, die ich über den single-Parameter einzeln eingebunden und via connect-Parameter zu einem Bilderset verbunden habe, werden plötzlich nicht mehr einzeln dargestellt. Stattdessen wird jetzt das komplette Bilderset angezeigt, beispielsweise auf der Seite meiner bisherigen Publikationen . Gewünscht ist die Einzeldarstellung der Thumbs wie auf meiner Live-Site .

Habe ich etwas falsch konfiguriert? Bin für jeden Tipp dankbar.

Gruß, Andreas
The topic has been locked.
7 years 1 month ago #9416 by Viktor
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions
The topic has been locked.
7 years 4 weeks ago #9425 by Viktor
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions
The topic has been locked.
7 years 4 weeks ago #9434 by AK_CCM
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
The topic has been locked.
7 years 3 weeks ago #9438 by Viktor
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions
The topic has been locked.
7 years 3 weeks ago #9445 by AK_CCM
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
The topic has been locked.
7 years 2 weeks ago - 7 years 2 weeks ago #9450 by Viktor
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions
The topic has been locked.
7 years 2 weeks ago #9451 by Viktor
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions
The topic has been locked.
6 years 10 months ago #9531 by AK_CCM
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
The topic has been locked.
6 years 10 months ago #9535 by Viktor
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions
The topic has been locked.
Time to create page: 0.304 seconds