The plug in is not setting alt text

2 years 2 months ago #11241 by erica.galindo@datanetit.com
The plug in is not setting alt text was created by erica.galindo@datanetit.com
Hi. Something is going wrong. The plugin is not setting the alt text automatically. Ive run a report today on SEM Rush and it shows that I still have 85 images don't have alt attributes. See attachement
The topic has been locked.
2 years 2 months ago #11242 by Viktor
Replied by Viktor on topic The plug in is not setting alt text
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions
The topic has been locked.
2 years 2 months ago #11243 by erica.galindo@datanetit.com
Replied by erica.galindo@datanetit.com on topic The plug in is not setting alt text
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

This message has an attachment file.
Please log in or register to see it.

The topic has been locked.
2 years 2 months ago #11244 by Viktor
Replied by Viktor on topic The plug in is not setting alt text
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

This message has an attachment file.
Please log in or register to see it.

The topic has been locked.
2 years 2 months ago #11245 by erica.galindo@datanetit.com
Replied by erica.galindo@datanetit.com on topic The plug in is not setting alt text
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
The topic has been locked.
2 years 2 months ago #11246 by Viktor
Replied by Viktor on topic The plug in is not setting alt text
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions
The topic has been locked.
Time to create page: 0.191 seconds