Debug mode error message

1 month 3 days ago - 1 month 3 days ago #15952 by bwd
Debug mode error message was created by bwd
Hi: I am trying to enable debug mode but it seems to give an error message on all pages. Please see this page with debug enabled: [...]

TypeError in_array(): Argument #2 ($haystack) must be of type array, null given
in /plugins/system/jscsscontrol/jscsscontrol.php:595
Line 595: if (!in_array($debugFile, $this->excludedFiles[self::EXECUTION_TYPE_REMOVE], true)) {

JCS CSS v4.3.1.0
Joomla 4.4.5
PHP 8.2.20
MySQLi 8.0.37

Am I doing something wrong since Debug mode worked in the past.

Thanks,
Dave
The topic has been locked.
1 month 3 days ago #15953 by Viktor
Replied by Viktor on topic Debug mode error message
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions
The topic has been locked.
1 month 3 days ago #15954 by bwd
Replied by bwd on topic Debug mode error message
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
The topic has been locked.
1 month 3 days ago #15955 by Viktor
Replied by Viktor on topic Debug mode error message
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions
The following user(s) said Thank You: bwd
The topic has been locked.
1 month 3 days ago - 1 month 3 days ago #15956 by bwd
Replied by bwd on topic Debug mode error message
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
The topic has been locked.
1 month 3 days ago #15957 by Viktor
Replied by Viktor on topic Debug mode error message
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions
The topic has been locked.
Time to create page: 0.208 seconds