Unable to get keyword and description set automatically

1 year 4 months ago #11380 by folamour
Hi viktor i'll upgraded to last release of EFSEO, i have deleted the table, then set the plug to 'collect'

i'll think all is set correctly, i'll just upgraded from on old pro release to last free release then last paidw

but the plug in don't set the keyword and the description automatically,

here is my setting and screen capture,

Description empty

ibb.co/WWqKZ52

Settings of the plug in

ibb.co/bHNkkYZ

Hope you can help,

guillaume,
The topic has been locked.
1 year 4 months ago #11381 by folamour
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
The topic has been locked.
1 year 4 months ago #11382 by Viktor
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions
The topic has been locked.
1 year 4 months ago #11383 by folamour
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
The topic has been locked.
1 year 4 months ago - 1 year 4 months ago #11384 by Viktor
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions
Attachments:
    The topic has been locked.
    1 year 4 months ago #11385 by folamour
    Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
    The topic has been locked.
    1 year 4 months ago - 1 year 4 months ago #11386 by Viktor
    Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

    Kubik-Rubik Joomla! Extensions
    The topic has been locked.
    1 year 4 months ago #11387 by folamour
    Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
    The topic has been locked.
    Time to create page: 0.267 seconds