Automatic Mode for description and Keywords not working

6 years 3 months ago #9864 by david@dj-anderson.co.uk
Automatic Mode for description and Keywords not working was created by david@dj-anderson.co.uk
Just installed the plugin and most of it seems to work fine.

However, I have not been able to get the automatic generation of description and keywords working at all.

Front end window works fine, all the "General - global settings" from automatic mode seem to work fine. But "Content component - com_content" section from the automatic mode does not seem to do anything no matter what I try.

Activate automatic mode is set to yes, have tried text slection set to each option, have tried overwrite set to yes and have cleared the black list. Have also tried the URL handling in compatibility mode - none of it has worked. Have tried clearing all the url entries from manage entries page.

hope you can help

Joomla! version is 3.4.1.
install package of your plugin used was pkg_easyfrontendseo_v3.1.0
The topic has been locked.
6 years 3 months ago #9867 by Viktor
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions
The topic has been locked.
6 years 3 months ago #9869 by david@dj-anderson.co.uk
Replied by david@dj-anderson.co.uk on topic Automatic Mode for description and Keywords not working
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
The topic has been locked.
6 years 3 months ago #9871 by Viktor
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions
The topic has been locked.
Time to create page: 0.210 seconds