Benutzerlogin - keine Abfrage trotz Aktivierung

5 months 2 weeks ago #15139 by WM-Loose
Hallo Viktor,
Version 5.0.0.0-PRO - 2023-10-31 bringt kein Eingabefeld für die Rechenaufgabe bei Aktivierung.
Das Feld fehlt komplett beim Login, wenn Seite nicht veröffentlicht (Offline Modus) und eine Anmeldung notwendig ist.
Joomla 5.0.0 /PHP 8.2.9 /10.5.22-MariaDB

LG Dirk
The topic has been locked.
5 months 2 weeks ago - 5 months 2 weeks ago #15140 by Viktor
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions
The topic has been locked.
5 months 2 weeks ago - 5 months 2 weeks ago #15141 by WM-Loose
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

This message has an attachment image.
Please log in or register to see it.

The topic has been locked.
5 months 2 weeks ago #15142 by Viktor
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions
The following user(s) said Thank You: WM-Loose
The topic has been locked.
5 months 1 week ago #15143 by WM-Loose
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
The topic has been locked.
5 months 1 week ago #15146 by Viktor
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions
The topic has been locked.
Time to create page: 0.170 seconds