Failled spam check with correct answers

1 month 3 weeks ago #13446 by ptmigmag
I noticed that in all my sites ECC+ stopped working. It will always return a failed spam check error despite de answer is correct.

I tried changing PHP from 7.4 to 8.0 with no avail. Everything else is up tp date.

The last thing i changed on the server side was updating mysql from 5.6 to 8.0.

It would be lovely if ECC+ would have a debug mode because i'm really lost on what+s causing this error as the answers are correct.

You can check at joanaperes.com/en/contacts

Thanks 4 support

Miguel
The topic has been locked.
1 month 3 weeks ago #13448 by Viktor
Replied by Viktor on topic Failled spam check with correct answers
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions
The topic has been locked.
1 month 3 weeks ago #13450 by ptmigmag
Replied by ptmigmag on topic Failled spam check with correct answers
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
Attachments:
The topic has been locked.
1 month 3 weeks ago - 1 month 3 weeks ago #13451 by ptmigmag
Replied by ptmigmag on topic Failled spam check with correct answers
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
The topic has been locked.
1 month 3 weeks ago #13452 by Viktor
Replied by Viktor on topic Failled spam check with correct answers
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions
The topic has been locked.
Time to create page: 0.179 seconds