ECC is not even shown (J 2.5.6 & ECC 2.5-6)

8 years 11 months ago #8164 by NinJa
Hi there :)

I installed and updated the ECC correctly and have set all settings of ReCaptcha to "use Standard" but ECC is not even shown. It is activated and all the stuff...
Does anyone have a suggestion? On onther sites it works perfectly well...

Best regards,
NinJa
The topic has been locked.
8 years 11 months ago - 8 years 11 months ago #8165 by Uhtred
Replied by Uhtred on topic ECC is not even shown (J 2.5.6 & ECC 2.5-6)
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
The topic has been locked.
8 years 11 months ago #8166 by NinJa
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
Attachments:
The topic has been locked.
8 years 11 months ago #8174 by NinJa
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
The topic has been locked.
8 years 11 months ago #8183 by Uhtred
Replied by Uhtred on topic ECC is not even shown (J 2.5.6 & ECC 2.5-6)
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
The topic has been locked.
8 years 11 months ago #8185 by NinJa
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
The topic has been locked.
8 years 11 months ago #8189 by Uhtred
Replied by Uhtred on topic ECC is not even shown (J 2.5.6 & ECC 2.5-6)
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
The topic has been locked.
Time to create page: 0.266 seconds