Language doesn't show up correctly

7 years 3 months ago #5931 by Jeroen07
Language doesn't show up correctly was created by Jeroen07
Hello,

As you can see, i'm using the dutch language in the joomla backend. Now the translations don't show up correctly. How can this be fixed?


Attachments:

Please Log in to join the conversation.

7 years 3 months ago #5941 by Vitja
Replied by Vitja on topic Language doesn't show up correctly
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997

Please Log in to join the conversation.

7 years 3 months ago #5948 by Jeroen07
Replied by Jeroen07 on topic Language doesn't show up correctly
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Please Log in to join the conversation.

7 years 3 months ago #5958 by Vitja
Replied by Vitja on topic Language doesn't show up correctly
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997

Please Log in to join the conversation.

7 years 3 months ago - 7 years 3 months ago #5966 by Jeroen07
Replied by Jeroen07 on topic Language doesn't show up correctly
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Please Log in to join the conversation.

7 years 3 months ago #5973 by Jeroen07
Replied by Jeroen07 on topic Language doesn't show up correctly
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Please Log in to join the conversation.

7 years 3 months ago #5982 by Vitja
Replied by Vitja on topic Language doesn't show up correctly
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997
The following user(s) said Thank You: Jeroen07

Please Log in to join the conversation.

7 years 3 months ago #6001 by Jeroen07
Replied by Jeroen07 on topic Language doesn't show up correctly
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Please Log in to join the conversation.

7 years 3 months ago #6014 by Vitja
Replied by Vitja on topic Language doesn't show up correctly
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997

Please Log in to join the conversation.

7 years 3 months ago #6027 by Jeroen07
Replied by Jeroen07 on topic Language doesn't show up correctly
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.203 seconds