Editor Button doesn't work

7 years 11 months ago #3255 by ssh12
Editor Button doesn't work was created by ssh12
Hello
The question is very simple -
Editor Button doesn't work, I see "No token established! Please set up in the plugin settings".
Unfortunately I don't know what is the token... :blush:
imageshack.us/photo/my-images/59/15336664.jpg/
What I have to place into the field "Token (important)"in plugin settings?

Please Log in to join the conversation.

7 years 11 months ago - 7 years 11 months ago #3258 by Vitja
Replied by Vitja on topic Editor Button doesn't work
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997
The following user(s) said Thank You: ssh12

Please Log in to join the conversation.

7 years 11 months ago #3281 by ssh12
Replied by ssh12 on topic Editor Button doesn't work
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Please Log in to join the conversation.

7 years 11 months ago #3285 by Vitja
Replied by Vitja on topic Editor Button doesn't work
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.168 seconds