bilderpfad in mehrsprachigem domainverzeichnis

12 years 9 months ago #3245 by Luis
Hallo

ich hab ein Problem mit der Bilderdarstellung.
Die Domain läuft mit DE und EN Ausgabe, also deutsch und englisch.

Zum Verständnis: Die DE-Version hat immer /de als root.

Der Pfad zu den Bildern ist jedoch ohne diesen Zusatz, deswegen wird kein Bild ausgegeben.
Angegebener Pfad stimme nicht.

Der Bilderpfad jedoch ohne /de.
Hoffe hab mich verständlich ausgedrückt.

Freue mich über Rückmeldung

Please Log in to join the conversation.

12 years 9 months ago #3250 by Viktor
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please Log in to join the conversation.

12 years 9 months ago - 12 years 9 months ago #3251 by Luis
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Please Log in to join the conversation.

12 years 9 months ago #3252 by Viktor
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions
The following user(s) said Thank You: Luis

Please Log in to join the conversation.

12 years 9 months ago #3253 by Luis
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Please Log in to join the conversation.

12 years 9 months ago #3256 by Viktor
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.192 seconds