single_gallery=0 - trotzdem werden im unterordner alle...

10 years 1 month ago #2811 by joesto
hallo aus Norddeutschland

ich wollte ein einzelnes Fotos anzeigen lassen, aber trotz Sinle_gallery=0 werden alle Fotos im Ordner angezeigt...! War um ist das so ?


danke im Vorraus
mfg

Please Log in to join the conversation.

10 years 1 month ago #2812 by Viktor
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please Log in to join the conversation.

10 years 1 month ago #2813 by joesto
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Please Log in to join the conversation.

10 years 1 month ago - 10 years 1 month ago #2814 by Viktor
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please Log in to join the conversation.

10 years 1 month ago #2815 by joesto
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Please Log in to join the conversation.

10 years 1 month ago #2816 by joesto
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Please Log in to join the conversation.

10 years 1 month ago - 10 years 1 month ago #2817 by Viktor
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.193 seconds