Problem mit Thumbnails

8 years 1 month ago #2720 by maxx1337
Problem mit Thumbnails was created by maxx1337
Hallo,

ich habe ein Problem/Fehler und zwar
wenn ich bei den Einstellungen "Vorschaubilder generieren?" auf ja schalte
werden die Thumbnails erzeugt und auch angezeigt, jedoch wird beim
erzeugen der Vorschaubilder aus Transparenz -> Schwarz.


Hier ein Beispiel, links das Thumbnail und rechts in der Slimbox
das Original.

Kann mir hier jemand helfen?
oder mache ich irgendwas falsch?

Gruß und danke.
maxx1337
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

8 years 1 month ago #2721 by Vitja
Replied by Vitja on topic Problem mit Thumbnails
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997

Please Log in to join the conversation.

8 years 1 month ago #2845 by maxx1337
Replied by maxx1337 on topic Problem mit Thumbnails
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Please Log in to join the conversation.

8 years 1 month ago #2850 by Vitja
Replied by Vitja on topic Problem mit Thumbnails
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.165 seconds