No Traffic shown on Honeypot or Mollom or Botscout

9 years 8 months ago #5663 by mp
I have installed ECC+ and Captchais working fine

I have registred at Honeypot, Mollom & Botscout website and I have in ECC+ enabled all 3 and configured correctly the required information like BL Access Key, Mollom Public/Private key & Botscout API Key.

But the problem is that If I go to any of the 3 sites Honeypot, Mollom & Botscout and check if there was any activity, It shows nill.

Project HoneyPort Website says Recent visits (this month): 0

Mollom Website shows Zero Traffic and I even got an email from Mollom saying "We just noticed that your site hasn't connected to Mollom yet"

botscou Website says below
Status Current/Max Daily Last Used Total Tests Total Bots
Enabled 0/300 2012-01-07 1 0

I have traffic at my site, I myself visit at least 100 times a day from 2-3 different IP address

Why is do the websites for Honeypot, Mollom & Botscout says there is no traffic?

Please Log in to join the conversation.

9 years 8 months ago #5672 by Viktor
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please Log in to join the conversation.

9 years 8 months ago #5679 by mp
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Please Log in to join the conversation.

9 years 8 months ago #5684 by Viktor
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.205 seconds