Latest Blog Entry Module Problem

10 years 10 months ago - 10 years 10 months ago #284 by heron
Latest Blog Entry Module Problem was created by heron
Good morning,

When I click on the Show Entry link in the Latest Blog Entry Module, it goes to the Blog but it shifts the main content upward.
temp.modwest.com/usgbcmontana.org/index....Itemid=160#gbentry_1

If you I go the Blog through a menu item, the Blog is displayed correctly.
temp.modwest.com/usgbcmontana.org/index....kreloaded&Itemid=159


It seems to have to do with this code in the URL, #gbentry_1

If I refresh the page, it corrects the error. I am using a mac with Firefox 3.6.13

Thanks, Chuck

Please Log in to join the conversation.

10 years 10 months ago #287 by Viktor
Replied by Viktor on topic Aw: Latest Blog Entry Module Problem
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please Log in to join the conversation.

10 years 10 months ago #288 by heron
Replied by heron on topic Re: Latest Blog Entry Module Problem
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Please Log in to join the conversation.

10 years 10 months ago #289 by Viktor
Replied by Viktor on topic Aw: Re: Latest Blog Entry Module Problem
Please log in to see the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.228 seconds