social buttons aren't activated

7 years 1 week ago #6944 by wim001
social buttons aren't activated was created by wim001
hello
I installed the plugin.
example: www.leerman.be/wim/index.php/3-welkom
But they ar not highlighted. Not active.
What do I have to doe to fix this, in Joomla 2.5.4?

Please Log in to join the conversation.

7 years 1 week ago #6949 by Vitja
Replied by Vitja on topic social buttons aren't activated
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

7 years 1 week ago #6952 by wim001
Replied by wim001 on topic social buttons aren't activated
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

7 years 1 week ago #6953 by wim001
Replied by wim001 on topic social buttons aren't activated
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Please Log in to join the conversation.

7 years 1 week ago #6954 by Vitja
Replied by Vitja on topic social buttons aren't activated
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.151 seconds