Plugin funktioniert nicht im unteren Teil des Content

8 years 2 weeks ago #3224 by Helmut
Hallo

Habe mir das SIGE installiert. Klappt soweit auch ganz gut.
Drei fragen:
Wenn ich die Gallery im unteren teil des Content einfüge, bekomme ich nur die Beschreibung der Bilder. Füge ich die Gallery als erste Zeile in den Content läuft es wunderbar. Habe auch schon festgestellt das es mit der Formatierung >p> wohl zusammen hängt. Weiß einer Rat?

Kann man den Rahmen komplett abschalten?

Wenn ich die Bilder in der Lightbox öffne, und diese schliesse, habe ich noch eine Lightbox offen. Habe noch Yoothemes Lightbox installiert. Hängt es damit zusammen?

Danke

Helmut

Please Log in to join the conversation.

8 years 2 weeks ago #3225 by Vitja
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997

Please Log in to join the conversation.

8 years 2 weeks ago #3228 by Helmut
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Please Log in to join the conversation.

8 years 2 weeks ago #3229 by Helmut
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

8 years 2 weeks ago #3232 by Vitja
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997

Please Log in to join the conversation.

8 years 2 weeks ago #3235 by Vitja
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997

Please Log in to join the conversation.

8 years 2 weeks ago #3303 by Helmut
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Please Log in to join the conversation.

8 years 2 weeks ago #3304 by Helmut
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Please Log in to join the conversation.

8 years 2 weeks ago #3308 by Vitja
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.195 seconds