Using Easy Front End SEO Lost All New Metatags After Site Moved

10 Jahre 2 Monate her #8290 von sedonagate
I am using Easy Front End SEO on a website that also uses SobiPro to make a very large directory. I had almost all my SobiPro directory pages finished with new metatags I made using Easy Front End SEO. Then I just moved my entire website to the server where it's due to go live in a day or so, and ALL the SobiPro pages have lost the new metatag settings I made with Easy Front End SEO.

If there is some way to recapture this, I would sure love to know what to do. This is many hours of work lost. I am now afraid to use this plugin again, unless there is a way to make sure the data is not lost if I move the site.

I moved the site to the new server by using Akeeba backup, and kickstart. I just can't imagine where all this data went, because this is supposed to keep the site and datebase exactly and intact.

I am using Joomla 2.5.8.

Thank you for your help.
Dieses Thema wurde gesperrt.
10 Jahre 2 Monate her #8291 von sedonagate
Bitte anmelden, um die Antwort zu sehen. Achtung: Eine gültige Subscription wird benötigt, um einen Account zu aktivieren.
Dieses Thema wurde gesperrt.
10 Jahre 2 Monate her #8292 von sedonagate
Bitte anmelden, um die Antwort zu sehen. Achtung: Eine gültige Subscription wird benötigt, um einen Account zu aktivieren.
Dieses Thema wurde gesperrt.
10 Jahre 2 Monate her - 10 Jahre 2 Monate her #8293 von Uhtred
Bitte anmelden, um die Antwort zu sehen. Achtung: Eine gültige Subscription wird benötigt, um einen Account zu aktivieren.
Dieses Thema wurde gesperrt.
10 Jahre 2 Monate her #8295 von sedonagate
Bitte anmelden, um die Antwort zu sehen. Achtung: Eine gültige Subscription wird benötigt, um einen Account zu aktivieren.
Dieses Thema wurde gesperrt.
10 Jahre 2 Monate her #8306 von sedonagate
Bitte anmelden, um die Antwort zu sehen. Achtung: Eine gültige Subscription wird benötigt, um einen Account zu aktivieren.
Dieses Thema wurde gesperrt.
10 Jahre 2 Monate her #8314 von Uhtred
Bitte anmelden, um die Antwort zu sehen. Achtung: Eine gültige Subscription wird benötigt, um einen Account zu aktivieren.
Dieses Thema wurde gesperrt.
10 Jahre 1 Monat her #8331 von sedonagate
Bitte anmelden, um die Antwort zu sehen. Achtung: Eine gültige Subscription wird benötigt, um einen Account zu aktivieren.
Dieses Thema wurde gesperrt.
10 Jahre 1 Monat her #8380 von sedonagate
Bitte anmelden, um die Antwort zu sehen. Achtung: Eine gültige Subscription wird benötigt, um einen Account zu aktivieren.
Dieses Thema wurde gesperrt.
Ladezeit der Seite: 0.198 Sekunden